COCKTAIL
COCKTAIL BRANDY BASE
ALEXANDER
SIDECAR
上記写真はイメージ画像です。
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COCKTAIL WHISKY BASE
GODFATHER
MANHATTAN
COCKTAIL GIN BASE
MARTINI
GIN & TONIC
GIN & LIME
GIN BACK
WHITE LADY
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COCKTAIL VODKA BASE
SCREW DRIVER
MOSCOW MULE
BLOODY MARY
BALALAIKA
COCKTAIL RUM BASE
DAIQUIRI
CUBA LIBRE
MOJITO
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COCKTAIL TEQUILA BASE
TEQUILA SUNRISE
MARGARITA
EL DIABLO
COCKTAIL LIQUEUR BASE
CHINA BLUE
GRASSHOPPER
SPUMONI
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COCKTAIL BEER BASE
SHANDY GAFF
RED EYE
NON ALCOHOLIC COCKTAIL
SHIRLEY TEMPLE
SARATOGA COOLER
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WINE
NV RUINART BLANCS DE BLANC CHAMPAGNE 20,000yen
リュイナール ブラン ド ブラン (750ml)
Grape varieties Chardonnay
Colour Yellow with green reflections
Aroma Fresh fruits notes. (ripe citrus)
Taste Notes of nectarine, citrus, mineral finish. Persistent release of bubbles.
2007 Pommard 1er Cru Clos Blanc 12,000yen
ポマール 1級畑 クロ ブラン 2007年
Domaine Machard de Gramont
ドメーヌ マシャール ド グラモン (750ml)
Grape varieties Pinot Noir
Colour Ruby Aroma:Sweet berries and earthly notes.
Taste Black cherries and dark fruits with a nice complexity and a solid finish.
2006 Chateau Durfort Vivens 17,000yen
シャトー デュフォール ヴィヴァン 2006年
Grape varieties Cabernet Sauvignon, Merlot
Colour Deep ruby
Aroma Complex aroma, floral, black cherry, truffle, thyme and black plume notes.
Taste Full body with silky tannins and a pleasant freshness.
2008 Corton Charlemagne Grand Cru 25,000yen
コルトン シャルルマーニュ 特級畑 2008年
Domaine Philippe Charlopin Parizot
ドメーヌ フィリップ シャルロパン パリゾ (750ml)
Grape varieties Chardonnay
Colour Yellow with green reflections
Aroma Floral notes (acacia), citrus, toasted almond and honey.
Taste Combination of fruit flavours (baked pears and figs) and mineral character.
2014 Limoux Blanc / Jean Claude Mas 8,000yen
リムーブラン 2014年 / ジャン クロード マス (750ml)
Grape varieties Chardonnay
Colour Light gold
Aroma Dairy and oak notes.
Taste Complex, creamy with butter flavours with a reminiscent of tropical fruits, long finish.
2011 Murgia Rosso 8,000yen
ムルジャ ロッソ 2011年
Botromagno
ボトロマーニョ  (750ml)
Grape varieties Aglianico, Montepulciano
Colour Deep Ruby
Aroma Red fruits (cherry), chocolate, tobacco and notes of spices (vanilla, thyme)
Taste Rounded and powerfull with soft tannin and a good finish
LIGHT SNACK
1. Assorted Mediterranean’s Olive /
地中海オリーブのマリネ 1,200 yen
2. Roasted Almond /
ロースト・アーモンド 1,200 yen
3. Roasted Pistachio /
ピスタチォ 1,200 yen
4. Potato wedges with Melted Cheese /
ポテトウェッジ&メルテッドチーズ 1,200 yen
5. Assorted Okayama Local Cheese /
岡山産チーズ 2,000 yen
APPETIZER
6. Jumbo Shrimp Cocktail /
ジャンボ・シュリンプ・カクテル 2,800 yen
7. Seafood Cocktail /
シーフード・カクテル 3,800 yen
SANDWICH
8. Elvis Sandwich /
エルビスプレスリー・サンドウィッチ 2,200 yen
9. Dry-Aged Beef Hamburger, Dry-Aged Beef Patty, Cheddar cheese, Lettuce, Tomato, Pickles 2,200 yen
岡山熟成ビーフ・ハンバーガー/ 熟成牛パテ・チェダーチーズ・レタス・トマト・ピクルス
PANCAKE & FRENCH TOAST, FRUITS
10. Ricotta Pancake with Fruits /
パンケーキ&フルーツ 2,000 yen
11. French toast with Fruits /
フレンチトースト&フルーツ 2,000 yen
12. Assorted Seasonal Fruits for two persons /
季節のフルーツ 2名様 5,000 yen
TENMAYA HOTELS AND RESORTS
Operation Director M.Yasuda.
天満屋ホテルズ&リゾーツ
オペレーション部ディレクター
保田 宗之
Our vision is to creat the most memorial time to our guests who stay or/and visit our hotel in Japan.
私たちは「ありがとう」があふれる日本一素敵なおもてなし感動ホテルになることを目指し皆さま方をお迎えいたします。
TENMAYA HOTELS AND RESORTS
Operation chef sommelier J.Kamisaka
天満屋ホテルズ&リゾーツ
サービスオペレーション部チーフソムリエ
神坂 潤一
Please be happy with best of wine.
みなさまがたの幸せなひとときがワインと共に過ごせますように