A LA CARTE MENU
~ 単品料理 ~
APPETIZERS, SOUP, SALAD / 前菜 スープ サラダ
1. Grilled local Shimotsui octopus, local Setouchi lemon flavord.
下津井真蛸の軽いグリル 瀬戸内レモンの香り 1,000yen
2. Tartar fresh Setouchi fish with Akaiwa half-boiled egg.
瀬戸内鮮魚のタルタル赤磐アルムの里の半熟卵 スパイシーマヨネーズソース  1,400yen
3. Local clam from Katsura, Bourgogne style.
かつら鮮魚さんの西貝 ブルゴーニュ風ココット焼き 牛窓産生海苔の香り 1,200yen
4. Caesar salad, local Kinojiou whole lettuce with hotel-made bacon.
岡山鬼ノ城フリルレタスまるごとシーザーサラダ 岡山県産ピーチポークの自家製ベーコン 1,500yen
5. Bagnacauda with local full-organic fresh vegetable.
契約農家健託農場さんの完全有機野菜を使ったバーニャカウダー  1,200yen
6. Local Shimotsui calamari salad with local fruit dressing
下津井沖で獲れた小イカのサラダ 岡山県産フルーツドレッシング 1,100yen
7. Soup local seasonal fresh vegetable soup.
岡山県産季節の夏野菜スープ 900yen
SEAFOOD, CANADIAN LIVE LOBSTER/ シーフード ライブ・ロブスター
8. Today’s catch, local Shimotsui fish grilled.
本日の下津井鮮魚をグリル料理で 2,000yen
9. Steamed local Shimotsui clam with fresh steamed,lime.
下津井産アサリと鮮魚のカルタファタ包み蒸し 酢橘の香りと共に 1,800yen
10. Acqua pazza local Setouchi sea.
瀬戸内海アクアパッツァ 2,100yen
11. Half lobster-11oz
ハーフライブロブスター(1/2尾/11オンス)  3,900 yen
12. Whole lobster-22oz
ホールライブロブスター(1尾/22オンス) 7,600 yen
Vermentino di Sardegna / By the glass
相性の良い白ワイン「ヴェルメンティーノ」をグラスでどうぞ。(120ml)1,000yen
DRY-AGED OKAYAMA BEEF Grilled rib of dry-aged Okayama beef / ドライエージングビーフ岡山牛熟成ステーキ
13. 110g or 4oz Steak
110g岡山牛熟成ステーキ 5,000yen
14. 200g or 7oz Steak
200g岡山牛熟成ステーキ 9,500yen
15. 280g or 22oz Steak
280g岡山牛熟成ステーキ 14,000yen
16. Dry-aged T-bone steak 840g or 30oz for 4~8 persons.
840g岡山牛熟成T-ボーンステーキ(30oz) 36,000 yen
4名~8名でお召し上がりください。
※要予約制※前日までにご予約ください。
17. Dry-aged Okayama beef hamburger steak
岡山県産熟成牛100%、贅沢ハンバーガーステーキ 3,000yen
Botromagne / By the glass
熟成牛にピッタリの赤ワイン「ボトルマーニョ」をグラスでどうぞ。 1,200yen
THE SURF & TURF / サーフ&ターフ
18. The surf and turf, dry-aged Okayama beef and half lobster.
カナディアンライブロブスターと岡山県産熟成牛リブロースの豪快プレート 7,500yen
BEEF AND PORK / 岡山県特選牛、豚
19. Local Okayama Nagi beef roast with local fresh vegetable with local Tetta wine sauce.
岡山県産黒毛和牛‘奈義和牛’のロティ 季節の彩野菜 ドメーヌ・テッタ  ワインソース 3,200yen
20. Local Okayama pork grill
岡山県産ピーチポーク肩ロースのグリル 久米南町のクレソンサラダとパリバター 2,100yen
VEGETABLE / 季節の地野菜
21. Local Okayama vegetable grilled.
地野菜のグリル赤磐アルムの里 有精卵のポーチドエッグ 自家製ベーコンのグリル 1,100yen
22. Local Mitsukura jumbo-mushroom.
牛窓ミツクラ農園特製ジャンボマッシュルームのアヒージョ 1200yen
PASTE & RICE & SANDWICH / パスタ ライス サンドイッチ
23. Pasta with local Okayama Momotaro tomato.
岡山桃太郎トマトの瀬戸内ペスカトーレ 1,800yen
24. Pasta cream with local chicken and local full-organic vegetable.
岡山森林鶏、契約農家建託農場の完全有機野菜のキタッラ 岡山県牟佐産黄ニラの香りと共に 1,600yen
25. Pasta oil with local Shimotsui clam, local fresh vegetable and Momotaro garlic
下津井産アサリと旬の地野菜、桃太郎ニンニクのボンゴレヴィアンコ 1,500yen
26. Loco moco with finedeni sauce.
熟成牛ハンバーグ フライドライス フライドエッグロコモコ 特製ディップ‘フィナディニ’1,800yen
27. Local dry aged beef hamburger
岡山熟成ビーフハンバーガー特製BBQソースとフライドポテト 2,000yen
BREAD / パン
28. Bread hotel made.
ホテル特製ブレッド 500yen
PANCAKE / パンケーキ
29. Ricotta pancake with local fresh fruits.
岡山県産フレッシュフルーツとリコッタチーズのパンケーキ 1,600yen
30. Crepe pancake
クレープパンケーキ彩りフルーツ グリルベーコンソーセージ添え 1,800yen
FRUITS / フルーツ
32. Local fruits & seasonal fruits
岡山県産季節の特選フルーツと彩フルーツの盛り合わせ 2,000yen