DINNER COURSE MENU
~ ディナーコースメニュー ~
料理名:ディナーコースメニュー
料金:10,000円(税別)
時間帯:ディナータイム
Stater
Tailoring local fresh fish today
地元鮮魚を本日の仕立てで
FURST COURSE
Chef’s Choice Appetizer
本日の前菜
SECOND COURSE CHOOSE ONE
サラダ又は、スープよりいずれかをお選びください
1.Mixed Local Greens with Seasonal Fruits tossed with Seafood, Olive oil and Vinegar Dressing
ミックスグリーンとフルーツ 瀬戸内シーフードのサラダ オイル&ビネガードレッシング
2.Soup of the Day
本日のスープ
MAIN COURSE CHOOSE ONE/ メイン料理をいずれかよりお選びください
3.Rib of Dry-Aged Steak_5oz / 140g
ドライエージド・ビーフ / 岡山牛熟成リブステーキ
4.Today’ s Catch / Local Seafood with Hawaiian Dipping Sauce
本日の瀬戸内産シーフード
5.Steamed Whole Lobster_22oz / 600g
ホール・ライブ・ロブスター(カナダ産)1尾
6.The Surf & Turf / Rib of Dry-Aged Steak_3oz and Steamed half Lobster
サーフ&ターフ / 岡山牛熟成リブステーキ&ハーフ・ライブ・ロブスター(カナダ産)1/2尾
DESSERT
Please select from the Dessert Menu
デザートメニューよりお好みのデザート
Freshly Brewed Hawaiian Coffee or Local Okayama Tea
ハワイアンコーヒー or 岡山紅茶
Petit Fours
小菓子